duminică, 8 ianuarie 2012

Ceva nou de la Facebook, ce să fie?

Azi mai vreau să-ți mai arăt ceva cu condiția de avea sistemul de operare Windows 7. Deoarece aplicația care ți-o voi prezenta merge exclusiv pe Windows 7.

Probabil ai mai auzit că cei de la  Facebook  încearcă de ceva vreme să creeze o aplicație asemănătoare Messenger-ul de la Yahoo! Ei bine acest lucru deja sa întâmplat, cu ceva timp în urmă a apărut aplicația numită Facebook Messenger.

Facilități
Cu această aplicație poți vizualiza atât lista ta de prieteni, pentru a putea convorbi cu aceștia, prin chat, cât și posibilitatea de a vedea update-urile lor.

O facilitate ce am văzut-o practică, este opțiunea de păstrare a ferestrei Messenger-ului în partea dreaptă a ecranului și restrângerea tuturor ferestrelor, aferente din Windows 7, în partea stângă. Această funcție este mult mai utilă în cazul în care ai un monitor 16:9, față de cel clasic 4:3.

Opțiunea se activează din butonul (Dock to right) din dreapta jos, al ferestrei Messenger-ului și se dezactivează din același buton.

Descărcare
Pentru a obține aplicația pentru Windows7, va trebui sa accesezi unul din link-urile de mai jos:
Pentru a descărca de pe site-ul oficial, va fi nevoie să intri pe link-ul de mai sus și să apeși pe linkul *one-time setup* din pagina respectivă.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu