miercuri, 25 mai 2011

Probleme text în Yahoo! Messenger

Adesea întâlnesc persoane care au diferite probleme cu Yahoo! Messenger de exemplu: nu ştiu cum să schimbe statusul sau să schimbe avatarul, cum să scape de Yahoo! Insider sau cum să intre pe invizibil. Nu credeam că aceştia, nu cunoşteau anumite lucruri chiar simple, deşi foloseau Messenger-ul destul de des. De altfel nici eu nu am ştiut totul de la început. Însă nevoia m-a învăţat şi perseverând am ajuns să-ţi arăt şi ţie cum poţi rezolva aceste lucruri.

Pe lângă problemele minore cu care se confruntă alte persoane vreau să-ţi arăt azi una din cele mai frecvente probleme de care mulţi îşi reinstalează Windows-ul, numai să scape de acea pacoste.
Aceasta se referă la faptul că în Messenger tu nu poţi scrie nimic şi nici nu poţi vedea cea ce a scris cealaltă persoană, blocând în acelaşi timp emoticonurile dar şi posibilitatea de a da Buzz!, chiar dacă tu şi cealaltă persană, cu care ai vrea sa vorbeşti, sunteţi activi. 

Voi parcurge fiecare aspect ale acestora în ordinea scrisă mai jos:

1. - Yahoo! Insider
2. - Pe Invizibil 
3. - Adăugare Status
4. - Schimbă Avatarul   
5. - Problema cu textul

 
 Tutorial

1.Yahoo! Insider

Una din marile probleme a unora, dintre cei care folosesc Messenger-ul este fereastra care apare când intri pe Messenger, numită Yahoo! Insider. Aceasta are facilitatea de aţi arăta ce email-uri ai primit. Inutilă, deoarece acest lucru îl poţi afla şi de la un buton în formă de plic din fereastra de Messenger, acesta se colorează atunci când ai primit email. Adevărul este că de cele mai multe ori, pe aceasta se găsesc ştiri şi reclame care pentru alţi acestea sunt destul de facile. 

1.1 Pentru a o dezactiva primul pas este sa deschizi Yahoo! Messenger, după care te duci cu săgeata pe bara de comenzi şi dai click pe *Messenger* de aici alegi *Preferences* (sau poţi utiliza şi combinaţia de taste: Ctrl + Shift + P);

1.2 Din fereastra care îţi apare, va trebui să debifezi căsuţa din dreptul propoziţiei *Show Yahoo! Messenger Isider*. Pentru a salva, doar trebuie să dai click pe *Apply* şi *OK*.

2. - Pe Invizibil 

2.1 Cu un singur click pe numele pe care te-ai înregistrat, cel din dreapta avatarului, vei putea alege *Invisible to Everyone* dar şi *Busy* . De aici poţi închide definitiv Yahoo! Messenger cu un click pe *Sing Out*.

3.Adăugare Status 

3.1 Statusul îl poţi adăuga cu un click pe bara albă de sub numele pe care te-ai înregistrat. Iar dacă vrei ca persoana care dă click pe statusul tău să fie redirecţionată pe un site, poţi adăuga link-ul acelei pagini web în a doua căsuţă de text.

4.Schimbă Avatarul   

4.1 Primul pas pentru a schimba avatarul trebuie sa dai un click pe avatar după aceia alegi din fereastra alăturată *Display Image*;
4.2 Acum din fereastra care tocmai a apărut dai click pe *Select…*,

4.3 De aici poţi alege o imagine pe care vrei să o ai la avatar. Iar  în cazul în care ai altă imagine prin calculator, poţi merge la butonul *Browse…* din dreapta ferestrei;

4.4 Selectezi cu un click imaginea din calculator şi dai *Open*:

4.5 Odată ce ai setat imaginea, mai apeşi pe *OK* şi *OK*, şi din cealaltă fereastră.

5.Problema cu textul

5.1 Voi trece direct la subiect aşa ca primul pas este sa ieşit din Messenger şi să te asiguri că acesta este închis şi din system tray:

5.2 Te vei duce la meniul *Start*  şi dai click pe *Run…*:

5.3 În fereastra care îţi apare scrie *regedit* după care click pe *OK*:

5.4 Îţi va apărea o fereastră. Aici vei deschide următoarele foldere cu un click pe plusul din dreptul lor. Acum vei deschide folderele în ordinea următoare:

+ HKEY_CURRENT_USER
+ Software
+ Microsoft
+ Windows
+ CurrentVersion
+ Internet Settings
5.5 Acum din folderul *Internet Settings* vei da click dreapta, pe folderul *Zones* şi vei alege opţiunea *Delete*; 

5.6 La final te va întreba dacă vrei să confirmi acest pas şi vei da click pe *Yes*. 
Acum poţi folosi Messenger-ul fără nici un restart sau reinstalare de Windows.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu