luni, 19 decembrie 2011

Cu ce crezi că te va surprinde noul Yahoo Messenger 11.5?

După cum probabil ști, recent a apărut noua versiune Yahoo Messenger 11.5.  În acest articol am să-ți fac o prezentare a ce aduce nou aceasta versiune, după care voi reveni cu un alt articol ce voi include un tutorial de utilizare și personalizare a acestuia. Și cum îți spuneam, noile îmbunătățiri ce vor fi incluse în această versiune se numără: 


Tabbed IMs: vei putea vorbi cu mai multe persoane într-o singură fereastră de chat, fereastră ce va avea încorporată sub aceasta, un tab individual fiecărei persoanei cu care chituiești, exact ca în fereastra de browser. Pentru anumite persoane, această facilitate le va fi pe plac, însă cei ce nu sunt obișnuiți cu schimbările noul Messenger permite ca această funcție să poată fi înlăturată. Astfel utilizatorul să poată opta pentru formatul clasic, pe care a fost obișnuit.


Pentru a dezactiva această facilitate va trebui să te duci la meniul *Messenger* alegi *Preferences*, apoi la *Messages* debifezi căsuța ”Open new messages windows in a tab”


Emoticonurile: ceva nou și în această categorie, nu numai că sau înmulțit dar au devenit mult mai jucăuși, astfel aceștia se transformă imediat ce ai tastat caracterele. Iar pentru cei ce nu știu exact combinația și expresia fiecărui  emoticon, îi vezi mișcându-se într-un pop-up  exact în fereastra în care îi găsești.


Send a Snapshot: aceasta aplicație permite ca tu să poți transmite partenerului cu care chat-uiești un printscreen (captură a ecranul) făcându-i astfel vizibil cea ce ai pe ecranul monitorului.


Arhive: acesta vând și ele un upgrade ce permite arhivarea conversațiilor  pe categorii de prieteni, iar conversațiile recente vor fi întotdeauna primele.


Jocuri: în această categorie se vor afla nu mai puțin de 70 de noi jocuri, printre care se numără: Backyard Monsters și Township.


Pe lângă aceste noutăți, trebuie spus că s-au făcut îmbunătățiri la transferul de fișiere, astfel acest va merge mult mai bine, dar și la partea anti-spam ce va proteja utilizatorii de ID-uri ce îi deranjează, așa că, le va fi mult mai simplu să ignore aceste ID-uri.




Acum de final te întreb cu ce te-a surprins plăcut această versiune a Messenger-ului? Aștept părerea ta, chiar și după ce îți instalezi această versiune, mult îmbunătățită.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu