vineri, 1 iulie 2011

Sincronizează-te cu rețelele sociale pe Yahoo Messenger 11 - tutorial

Acum că internetul a devenit indispensabil oricărei pesoane, ai și mai multe posibilități, de a ține legătura cu persoanele din jur, iar rețelele de sociale fiind cea mai fiabilă soluție. Dintre cestea pot enumera câteva precum: Yahoo, Facebook, Twitter, MySpace, Digg, Skype etc. Dar pentru tine, acest lucru nu este nou, însă noua verasiune de messenger, a celor de la Yahoo îți va mschimba puțin felul în care ai fost obișnuit, să interacționezi cu persoanele aflate pe alte rețele. 



Tendința utilizatorilor de internet de a folosi cât mai intens rețelele sociale, au făcut ca și cei de la Yahoo să adauge ceva Messenger, mai concret acesarea și altor rețele de socializare direct de pe messenger. Deși acestă facilitate se afla și pe versiunea anterioară, interfața era mai puțin acesibilă și mai greum de integrat cu messenger-ul, așa că au optat la scimbarea acestui lucru.

Acum cu Yahoo Messenger 11, ai posibilitatea de a te conecta de pe acesta, și a te sincroniza cu rețele sociale precum Yahoo! Pluse, Facebook și Twitter, asfel poți fi simultat pe mai multe rețele sociale, fără nici o greutate. Poți să lași comentari, să ineracționezi prin chat și cam aceleaș lucruri pe care le faci, pe rețelele de socializare. De asemena în această versiune, îți vei putea gasi si istoria conversațiilor, indiferent la ce calculator te afli deoarece acesta va salva arhivele oline, astfel vei avea la dispoziție și o funcție de căutare. Interfța fiind integrată cu aero din windows, vei avea și posibilitatea de personalizare, oferindu-ți 21 de skin-uri diferite, din care poți alege.

Tutorial

Pentru conectarea messengerului cu un cont de socializare, vei proceda asfel:

1. Te vei duce la status și vei da click pe butonul *Share to*, apoi vei da click pe butonul *Add* al uneia dintre rețelele de socializare, pentru a te loga la contul respectiv. În exemplul de față voi alege Facebook;

2. În fereastra ce ți se deschide, vei trece e-mail-ul și parola contului de Facebook;

3. Vei da acept și asfel Yahoo va fi sincronizat cu Facebook

4. Acum pentru a împărtăși pe rețeaua socială, vei bifa de la butonul *Share to* pe ce rețea să se poată distribui acel status.

 Yahoo Messenger 11 -  Download

Acum că poate l-ai instalat, sau nu, în ori ce caz, sunt curios să știu părere ai tu de noile fucți din Yahoo Messenger 11?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu