joi, 23 iunie 2011

Trimite SMS-uri gratuite de pe internet

O modalitate prin care poți trimite sms-uri gratuite de pe internet, o poți găsi pe moove.ro. Acesta îți oferă gratuit 10 sms-uri pe zi. În plus ai funcția de ați salva numerele de telefon ale cunoscuților, într-o agendă.

Ceva interesant ce merită menționat este că în curând pe acesta se va putea trimite și sms-uri programate. Un lucru foarte folositor, când ai uitat că cineva își sărbătorește ziua de naștere, chiar în acea zi. 

Pentru a avea acces la acest site va fi nevoie sa te
înregistrezi. Imediat după, va fi necesar să îți completezi obligatoriu numărul de telefon pentru validare.

Câteva lucruri care ar putea să te deranjeze:
- imediat ce te loghezi pe site, te întâmpină un radio cu volumul la maxim, cred eu, că până găsești butonul… te zăpăcește de cap, asta daca ai boxele pornite :)
- alt lucru poate neplăcut (nu știu dacă e cazul tău) ar fi linkul către moove.ro ,ce se găsește la sfârșitul fiecărui mesaj trimis.
- maximul de caractere ce pot fi introduse într-un sms sunt de 140, puține având în vedere că pe telefonul mobil pot fi scrise până la 1000 de caractere dar acceptabil, când te gândești ca totul este gratuit.

Am testat o perioadă destul de lungă acest site și am fost surprins să văd cât de bine merge, mă mai logez din când în când și în prezent. Mie cel puțin, mi se pare chiar cel mai bun site de acest tip. Bine făcut. De aceia ți-l recomand și ție.

Înregistrează-te ți tu aici: www.moove.ro

Tu ce părere ai, crezi că îți va fi de folos acest site?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu