sâmbătă, 21 mai 2011

Televizor cu internet de la Samsung

Noua generaţie de televizoare şi-a făcut apariţia pe piaţa din România, chiar luna aceasta cu un nou televizor. Probabil ai auzit de el, de pe internet, de la prieteni sau din reclama tv, însă ce nu şti încă, este cât de multe iţi oferă acest televizor.

Televizorul de care iţi vorbesc se numeşte Smasung Smart TV. Capacităţile sale de a fi util în domeniul filmelor nu-l face cu nimic mai special pe lângă celelalte televizoare. Dar vine cu o suită de aplicaţii care te face să te laşi uşor cuprins de acesta, fiind mai greu să te mai ridici din faţa lui (totuşi puţina mişcare din când în când nu strică).

Pe lângă conectarea clasică la televiziunea prin cablu, cea ce îl face special este obţinea de a-ţi alege filmele pe care vrei să le vizionezi în acel moment, cu ajutorul conectării Wi-Fi, la internet.


Designul acestuia făcându-l deosebit faţă de celelalte televizoare LED, datorita ramei forte subţiri. Acesta oferă şi posibilitatea de vizualizare 3D, a filmelor jocurilor sau ori ce conţinut, la calitate Ful HD.

Pe lângă această nouă facilitate, cum iţi spuneam mai înainte, are o grămadă de aplicaţii precum: internet browsing cu aplicaţia WebBrowser, share-uirea tuturor prietenilor a tot cea ce vezi la TV pe reţelele de socializare precum Twitter, Facebook, Google talk. În plus ai şi un magazin online de aplicaţii de la Samsung (singurul de pe piaţa care oferă această facilitate pentru televizoare) cu posibilitatea de a descărca unele din ele fără nici un cost. De exemplu prin intermediul aplicaţiei AllShare, poţi share-ui filme, imagini, muzică în timp real prin conexiunea Wi-Fi, cu celelalte dispozitive mobile, precum: telefon, camera foto, laptop.

Preţul acestui televizor variază între 4.000 lei şi 14.000 lei, în funcţie de diagonala fiecăruia. Să sperăm că pe viitor, această tehnologie implementată pe televizoare, să se răspândească atât de mult, încât, preţul acestora sa scadă.

Daca încă nu te-ai convins de fiabilitatea acestuia, ţi-am lăsat câteva link-uri de unde poţi afla mai multe şi un scurt promo să iţi creezi o imagine despre acesta. La sfârşitul acestui articol am o întrebare pentru tine.


Afla mai multe: http://www.samsung.com/ro/experience/smarttv/

Pagina oficiala Smasung, din romana a acestui televizor :
http://www.samsung.com/ro/experience/internetTV/index.html

Crezi ca pe viitor aceste tipuri de televizoare se vor găsi şi la tine în casă?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu