duminică, 31 iulie 2011

Windows 7 gratuit încă 120 de zile – tutorial

Azi vreau să-ți prezint o metodă prin care poți mări valabilitatea Windows-ului încă 120, într-un mod absolut gratuit și fără nici o restricție. Metoda deși eficientă, probabilitatea ca tu să fi aflat de aceasta este forate mică, din moment ce puțini sunt cei ce spun acest ”secret”. Această mărire a trial-ului este valabilă deocamdată doar pe Windows Vista și Windows 7. Extinderea acesteia fiind foarte utilă celor cu mai puține resurse financiare, ce vor să fie la curent cu toate noutățile de pe piață. 

  Tutorial

Acum am să trec direct la subiect, ce ai de făcut și cum procedezi:

1.Faci rost de o versiune trial a Windows-ului 7 (orice copie a Windows 7 va avea o perioada de 30 de zile trial) după terminarea acesteia vei proceda astfel:


2.Va trebui să apeși butonul *Start* și în căsuța de căutare să inserezi CMD, pe primul rezultat care iți apare, dai click dreapta și alegi *Run Administrator*.


3.Aici în fereastra ce tocmai sa deschis-o, vei tasta următorul cod:
 slmgr.vbs -dlv
pentru a-ți verifica câte activări mai sunt disponibile. Acestea vor fi afișate la sfârșitul expresiei ”Remaining Windows rearm count:”
4. Dacă mai ai activări disponibile, în CMD vei tasta codul:
 slmgr -rearm
(pentru a prelungi trialul pentru încă 30 de zile). Acest pas îl vei face la sfârșitul fiecărei perioade de valabilitate timp de încă 3 luni.

5.Daca totul decurge perfect iți va apărea o fereastra cu mesajul: “Command comleted successfully. Please restart the system for the changes to take effect.”  Pentru a se activa complet setările va fi necesar un restart, acesta fiind și ultimul lucru pe care-l faci. După restat, perioada de trial va fi prelungita cu încă 30 de zile. Așa că la sfârșitul acestei perioade repeta pasul 3 si 4 (dacă acesta va fi făcut mai devreme iți vei micșora singur perioada de valabilitate, deci nu mai devreme de 29 de zile). 
Și încă ceva , chiar dacă ai depășit trialul cu o zi, nu-i nimic, îl poți prelungi și atunci, la mine a mers cu doua zile după ce a expirat.

! Atenție în cazul în care îți va apărea eroare la sfârșitul activării, se datorează faptului că ai pornit CMD-ul în mod de utilizator și din acest motiv trebuie rulat ca administrator (repeta cu atenție pasul 2). 
 
Ai în dreapta o imagine a freastrei cu eroarea 0xC004F025, ce exprimă acest lucru. 




Dacă ai vreo problema sau nu ai înțeles anumite lucruri nu ezita să lași un comentariu sau să mă contactezi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu