duminică, 12 decembrie 2010

Cum pot vedea toate posturile tv online precum pro tv sau chiar filme online?

În ultima perioadă, sa observat o creştere masivă a utilizatori de internet, care folosesc site-uri ce permit vizionare de programe tv online. Acestea având anumite limitate. Gândindu-mă la companiile care produc acele softuri, care permit vizionarea programelor tv pe pc, am încercat mai multe astfel de tv playere, din care doar unul a ieşit, mai bun. Spun  mai bun fiindcă am observat, că acesta permite vizionare de programe precum HBO, Discovery Stince, Pro Tv  iar pe altele ajungeai să plăteşti anumite sume de bani, pentru a le putea viziona, în acelaş timp permite şi vizionarea de posturi Tv HD. În plus acesta, mai are şi alte canale tv live, din diferite locati de pe glob, precum: Franta, USA, Germania, Ungaria, Italia, Rusia, China etc.

Acum puteţi privi postul, serialul, emisiunea chiar şi filime online în timp ce lucraţi la calculator. Mai simplu de atât  nu cred ca se poate.

Pentru a vă descurca mai uşor, de la început pe acest program, am făcut un tutorial mai jos.

Tutorial
În primul rând pentru a putea viziona programe tv pe pc avem nevoie de:
- un pc
- o conexiune la internet stabilă.

Descrierea programului:
Tv Player este un soft gratuit care conţine canale de televiziune online în format Wmp, Sopcast, Tvu, Vlc şi Flash, cu acesta se pot asculta şi posturi de radio.

1. Să presupunem că ai download-at Tv player-ul ( link-ul de downlaod se găseşte la sfârişitul postării), acum va trebui să instalăm programul. Vei urma paşi reprezentaţi în imaginile de mai jos:
 
 
 

2. După ce ai instalat softul, vom da click pe fila de sus a ferestrei, un de scrie TV;

3. în partea dreaptă, dăm click pe săgeata unde scrie “select an option:”, aici ne va apare un meniu, din care alegem “load default list” pentru a încărca lista cu posturile tv, predefinite de program;

3.1 însă, dacă vrem un alt program pe care nu îl găsim în listă, va trebui să intrăm pe site-ul http://furbie.ro/tv/tzopcast.php de unde vom copia adresa. Dar, acest lucru va trebui făcut din tastatură, prin apăsarea tastelor Ctrl + C,  datorită meniului contextual (click dreapta), blocat pe sit-ul respectiv;


3.2 acum în fereastra softului, la lista de programe, dăm click dreapta, alegem din meniul respectiv “open custom url with” după care “sopcast”;

3.3 în fereastra care ne apare, lipim link-ul copiat anterior, apoi click pe ok, pentru a deschide programul care vrem să-l urmărim.
 

ATENŢIE !
În unele cazuri, acest program are mici conflicte cu Yahoo Messenger mai exact cu statusul. (În cazul în care aveţi messenger-ul deschis, va poate activa statusul.)

Link Download:
Pentru mai multe amănunte sau nelămuriri, intraţi la Contact, aflat în meniul de sus al paginii.
Nu ezita să laşi comentarii şi sugestii, cu privire la articolele publicate pe blog.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

FanaticTV spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

sau puteti vedea online cu sopcast player

Trimiteți un comentariu